Dålig uppdatering, nya tag?

Hade ju garanterat gjort succe om jag blivit storbloggare... not.
Tvek på att mitt liv är tillräckligt intressant för andra så att jag kan göra karriär på det här med at blogga. Fattar egentligen inte grejen med det heller. Tror aldrig det kommer komma någon blogg direkt som kommer hålla hela livet. Att man alltid kommer kunna försörja sig på att blogga låter bara, eh, skadat.

Hursomhelst, här kommer EN bild från tiden som gått!
Jag var utklädd till en Chobit.
Var säker på att jag hade tagit mer kort & det har jag, fast med mobiltelefonen.
Sladden till datorn fungerar inte som jag vill så den fuckar upp en del, därav, inga bilder på älskade Luna!


Annars då? Viktor är hemma igen! Från & med nästa vecka ska jag jobba 4 dagar i veckan. Har upptäckt att jag verkligen inte orkar med mer. Det tar fakktiskt en del på en att ha en bebis. Jag tror det kommer bli mycket lättare sedan då hon blir större. När de är så små är de ju faktiskt sjukt beroende av sina föräldrar.

Lunas utveckling : Hon flyttar saker från ena handen till den andra. Rullar runt som en tok år båda hållen.
Sedan har hon börjat krypa (på sitt sätt.) Igår tog hon sig från att ligga på huvudkudden (i våran säng) ner till mina fötter för att försöka bita på dem. Hon är riktigt duktig!
Sjuk som en apa är hon med, hennes näsa rinner konstant & hon är ledsen jätteofta. Trodde att hon var på bättringsvägen, men icke! Igår fick jag ge henne medicin för första gången för hon grät konstant.

Nu ska jag... öh, inte göra någonting. Over and out!

RSS 2.0