Sproti ~ Mycket för mig.

Det första jag ser när jag loggar in på facebook idag var att älskade Sproti inte finns med oss längre. Han har lämnat oss för att lunka vidare till hundhimlen. Visst är det sjukt stor skillnad en hund kan göra? Ni som läser som inte har hund kanske inte förstår hur mycket djuret faktiskt blir som en familjemedlem. Nu var Sproti inte min hund utan Lidbecks.

Bilden nedan är på Sproti, kanske inte den bästa men det var den senaste bilden jag tog på honom så jag tycker att den får bli bra!



Men! Sproti var nog den största anledningen till att vi skaffade Karrigan (& mitt tjat då såklart.) Karrigan är en isländsk fårhund precis som Sproti & eftersom jag inte sett något hemskt från Sproti visste jag direkt att det var en bra ras & att om vi skaffade en skulle det göra stor skillnad. Mamma & Pappa hade hört historier som Sprotis tokigheter både från mig & min bror Tim & de tyckte rasen skulle passa oss bra. Så tack till Sproti som inspirerade oss till att skaffa en likadan fluffig hund!

I ca 12 år bad jag till Gud om att jag skulle få en hund. När jag var 12 år hade mina föräldrar sagt att "Då är du tillräckligt stor för att ta ansvar för en hund" Men jag fick aldrig någon, vilket krossade mitt hjärta. Men inte gav jag upp för det! Så som sagt, efter 12 år tyckte Gud att tiden var inne & jag fick, eller vi inskaffade oss Karrigan. Jag kan säga idag att timingen var den bästa för så många gånger Karrigan har varit ens räddning! (Man har vart skitförbannad men har inte haft anledning till att gå ut & gråta i snöoväderi vanliga fall.) Nu kunde man bara vråla att man gick ut med hunden. Eller de gånger hon lagt sin blöta nos i ansiktet när man gråtit & bara suttit med en tills man lugnat ner sig. Hundar blir som familjemedlemmar, i alla fall för mig.

Här är en bild på min lilla solstråle, Karrigan. :'3


Feber & 4 dagar till förlossning.

Har inte blivit något friskare. Fick en omgång feber & halsont igår & idag är mitt tillstånd likadans. Känner mig okristligt (Tack Åsa för fräsiga fraser) nere & deppar över precis allt. Orkar inte med någon eller någonting över huvud taget. Kan inte ens sätta mig & lira TOS för det går bara inte att spela när man är sjuk. Skall dock göra en liten smörgåstårta senare när pappa kommer hem för att lura i mig leverpastej... Mina värden är fortfarande dåliga.




4 dagar kvar tills jag är beräknad nu. Förvärkarna har kickat igång & jag känner liksom... ingenting. Jag är inte skittaggad inför förlossningen men jag känner inte heller någon form av avsky inför den. Jag tror anledningen till att jag bara "glider" på det hela är för att jag inte har någon som helst aning om vad som väntar mig. Om jag orkar så ska jag packa en väska senare ikväll som skall med till sjukhuset. Behöver dock inhandla god saft...
Over and out!

Game on!

Idag har varit en mycket aktiv dag! Dock har jag fått resa ragg & mina inre Bowser-lågor har varit högre än tidigare. Må fan ta dig som bestämde dig för att sticka efter du repat "min" bil! Blev riktigt surig då bilen precis kommit ut efter bil-pedikyr, lackning & allt sånt där som en bil behöver för att bli snygg. (Det är inte min bil utan min mammas så jag är nästan mer sur än vad jag hade kunnat vara.) Hoppas du sitter med riktigt dåligt samvete någonstans eller att bussen demolerade din bil på vägen hem! (Egentligen önskar jag inte sådana här elaka saker utan det är bara häftigt att skriva. Men dåligt samvete hoppas jag du har!)


Hursomhelst, fick fixat det jag skulle på försäkringskassan & fått köpt mig lite nya kläder i stan. Nu är det för övrigt en vecka kvar tills förlossning! Jag vill INTEEEEEEEH gå över tiden. Nu ska jag sätta mig & lira BRAWL!

 


Påskhäng & firande i stugan.

Nu är påsken snart över & sicka jädrans fina dagar vi har haft! Det har varit sol i princip varje dag & jag har legat på altanen & pressat som en valross. Idag låg jag på altanen i princip hela dagen & sedan har jag sovit ungefär fram tills klockan 5. För efter 5 var det dags att åka ut till stugan & fira påsk(typ) eller egentligen min morbror Tommy som fyller år imorgon.

Jag(som är mycet nöjd & fet.) & Viktor i bilen.
Himla tur att man har en fin pojkvän som snor mina pose:r. <3



Det bjöds på riktigt smarriga drinkar när man väl kom dit.



Födelsedagsbarnet (i den ybersexiga vita kepsen) bjöd på världens godaste potatisgratäng.
Den var allvarligt talat "dum i huvudet" god!



Morfar försökte läxa upp Karrigan.



För övrigt, när det blir kallt i stugan blir man alltid erbjuden att få låna tjocka tröjor eller en jacka. Jag & Viktor tog tillfället i akt & letade reda på de fetaste vi kunde hitta & myse loss i.




Sådärja, nu får det vara nog med bilder. Konstigt nog var det ju faktiskt Tommy som skulle firas men fick inget paket. Jag & Viktor fick dock med oss hem ett helt fräscht Wii, epic win! Är det så att när man blir äldre att man får göra sig av med grejer istället för att få saker när man fyller år? Vi bugar & bockar & tackar innerligt för ett nytt Wii. Jag & Viktor har redan testat det & spelet som inte fungerat på vårat fungerar som smör på det vi fick! Så kvällen ska nu spenderas med att lira Brawl & bara äga sönder.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag är beräknad! Har haft ganska mycket värkar inatt/morse & nån gång idag på dagen bara men annars är det inget märkvärdigt. Jag tror fortfarande inte att hon kommer födas då hon är beräknad. Känns som att jag fortfarande har flera månader kvar.

Nine/9 days.

Idag är det 9 dagar kvar tills jag är beräknad + att bandet vid Nine Days är grymma! Tänkte visa er lite vad jag underhållit mig med de senaste dagarna. (Det förbaskade skötbordet.) Det har varit kul att måla detaljer men herregud vad drygt det kan vara att bara spraya grundfärgen & måla ännu mera grund. Seriously...

Resultat!





Hade sådan fruktansvärd beslutsångest så det blir en massor av bilder.





Vi har även fått låna en fin liten säng/krubba? Eller whatever. Den är i vilket fall urgullig & nu har vi fått fixat iordning i princip allt innan babyn kommer. Känns gött att vara förbered. ~ Over and out.




Shopping a la baby!

Idag har jag köpt baby kläder för första gången! Allt som vi samlat på oss tidigare är saker som andra köpt till oss eller som vi fått begagnat av någon som tidigare har haft baby. Håller även på för fullt med skötbordet. Snart är hela grunden lagd så att jag kan börja måla detaljer på det. Kommer antagligen bli massa Pokémon babys!

En svart body & en mörkblå + ett par gråa mysbyxor.
Kostade mig bara 30kr!


Ring ding dong!

Ett snutt inlägg bara. Det blir att gadda sig ganska snart är så sjukt taggad eftersom min rygg kommer bli helt köttig när jag fått gjort hela. Får kanske ta den på två sittningar? Med tanke på att den kommer bli ganska stor...

Anyways ni MÅSTE verkligen klicka hit : http://www.youtube.com/watch?v=roughtzsCDI
Kan knappast förneka att det är något av det fräckaste jag hört faktiskt.

För ett tag sedan skrev jag något om en hemlis för övrigt. Grejen är den att vi fått fixat lägenhet. Gud är god, det kan jag agumentera emot. Jag bara är helt, överlycklig att han hör mina böner. En sådan simpel människa som mig. Jag & min pappa har i alla fall bett som galningar för att allt skulle fixa sig, Gud HÖR bön.

Matteus 7:7-8
Be så ska ni få. Sök så ska ni finna. Knacka på och dörren ska öppnas. För alla som ber de får, och de som söker, de finner. Om ni knackar på så kommer dörren att öppnas.

Åh, lille knodd!

Blaaargh! Jag orkar inte mer. Kan du inte bara titta fram din lille knodd?
Är verkligen galet taggad.


Är så himla glad att jag äntligen fått kläm på att fixa naglarna.
Tidigare har de alltid sett ut som fanken.


Gömma köttet & festa!

Idag tänkte jag inte skriva så mycket utan jag tänkte sammanfatta helgen & dess händelser med en massa bilder. (Det är egentligen mycket roligare att få se bilder än att alltid behöva läsa om händelserna, håll till godo!)

Har ÄNTLIGEN lärt mig fixa mina naglar ordentligt så nu kommer de alltid se najs ut!
Den andra bilden är från Fuyas fest. (15 dagar kvar tills förlossning nu!)



Jag & Viktor gav bajs till Fuya. (Oklara negerbollar för övrigt för er som undrar vad det är.)
När bilderna togs lurade alla "Mini" att det var skit på riktigt & han gick på det!
Fuya på bilden i mitten.
Läkarn & min bror Tim längst ner.



Födelsedagsbarnet! Det bjöds på mintiga klibb shots & Fuya lärde mig hur man skulle sänka en vägg om den skulle få för sig att överfalla en.



Det bjöds på tårta! Jag & Fuya gav den vad den förtjänade. (Oskuld.)



Jag älskar dig Viktor!



Det var min helg i små eller stora delar beroende på hur man ser det. Idag är det bakisdagen, söndag. Alla är sega & även jag själv är inte direkt på topp. Ska iväg & handla mat till resten av kollektivet senare, nu ska det bli en nappie! Over and out!

Fredagsmys på G!

Mest epic fail, jag har skadat benet. Vaknade i förrgår natt typ av att det bara "klickade" till & nu känns det som att hela benet sitter fel. Jag tror jag sträckt det eller att någon muskel vid vaden bara fuckat up sig själv. Är numera lika smidig som en haltande valross & ja, ta mig på orden... Jag känner mig i alla fall som en valross med allvarliga problem att ta sig fram. Blev ingen daglig promenad för mig idag vilker suger eftersom det alltid är skönt att komma ut lite.


Snart så kommer dessa två tokar hit & underhåller mig med fredagsmysch!
Jag ska rota fram alla konsoller vi har så ska vi bara vara asgame ikväll.
Ni måste erkänna att de har charmen & allt därtill? En bild säger mer än 1000 ord.





Ny barnmorska.

Kom precis hem ifrån barnmorskan, hon var hilarious! Tog ganska lång tid men eftersom jag inte varit inskriven där tidigare så tog det ett tag att gå igenom alla frågor. Fick dock inte reda på resultaten om alla mina värden men 2 av dem hade gått upp i alla fall, vilket är bra. Väntar bara på att få reda på hur det går med (min/mitt?) anemi.

Hade ökat i exakt 1 cm till vid midjan så denna gången var det 34 cm om jag inte minns fel.
Har under hela graviditeten ökat 6 kilo. Hellz to the YEAH!
Har inte blivit sådär svullen med massa vatten & shit, jag är riktigt nöjd! För övrigt kan det vara dags närsomhelst nu egentligen. Är inne i v.37 men det är ju vanligt att förstföderskor går över tiden, det återstår att se! Idag känner jag mig mycket seg & kommer inte göra så mycket annat än att bara ta det lugnt tror jag. Over and out.

13 April.

Det händer saker konstant! Jag försöker ladda upp inför förlossningen samtidigt som jag vill hinna med så mycket som möjligt innan det faktiskt är dags. Igår var jag i Göteborg med min lover Viktor, Ludde & Cherry. Hängde inte så mycket med dem dock eftersom uppdraget var att hitta paket till min pojkvän & träffa Karin. Fick även träffat 13 en sväng vilket var riktigt skoj & givande då jag fick dela med mig av mina avskyvärda åsikter om saker & ting.

Har letat som en tok efter pilot googles...
Igår hittade jag ett par på Shock som jag köpte direkt, hellz to the yeah!




Alla pengar gick inte åt igår som jag tänkt mig så idag när jag var på stan med Kira så blev det en ny tröja som jag faktiskt haft ögonen på ett tag + ett par sockar.
Idag kom även deklarationen som jag allvarligt talat trodde skulle vara helt fucked up eftersom Amoun var ju lite som... tja, ni som känner honom vet vad jag menar. Lite velig! Men det såg skitfint ut & jag får tillbaka 2500 vilket alltid är något!

Imorgon ska jag till min nya barnmorska & se vad hon har att säga. Förhoppningsvis ser mina värden bra ut så att jag slipper ännu mera dropp, min ekonomi brakar ihop om jag ska behöva betala fler omgångar av det där & just nu är jag inte direkt omringad av rika människor som med glatt hjärta pungar ut den summan som behövs. Nu är det bara 19 dagar kvar för övrigt tills jag är beräknad. Känner mig lika smidig som en valross & tung som en elefant. Bara att tagga nu! Over and out. ~

Exakt 3 veckor kvar.

Jag börjar dela med mig av mitt enormt sexiga utseende. Min spegel är dock inte lika charmig som min underbart söta kamera är! Men allvarligt, jag har klippt mig. Det blev så fail så jag vill skjuta ett rådjur eller två... allvarligt talat. Skjuta Bambis mamma & Bambi!



Alltså, idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag är beräknad! Börjar bli sjukt nervös nu & värkar? Uscha mig de finns redan. Inte kraftiga & överdrivna direkt, tror Luna kommer hålla sig där inne tills rätt tillfälle faktiskt. Imorgon bär det av till Göteborg där jag ska avklara 2 hemliga uppdrag, spännande. Jag har för övrigt en riktigt FET HEMLISG. Kommer avslöjas inom kort framtid, så håll tummarna för att det ska gå vägen! Man vet aldrig, hinder har ju en tendens att uppstå när man minst vill ha dem osv, så jag får inte glömma av att något negativt kan hända. Är dock väldigt positiv till den här karusellen!

Sedan så... allvarligt talat igen. Lite aggro-Hanni : Jag skulle vilja köra över dig med en ångvält, fast nu tar jag väl i. Men seriöst? Pinsamt korkad. Man kommer aldrig sluta att bli förvånad över folk & deras idioti. Hur kan man vara så blind?

Måste tipsa om en bra låt! E.T med Katy Perry! Den är så sjukt bra att jag får gåshud, helt tokigt! Over and out!

Vettigt efter tolv.

Åh, så sjukligt trött. Idag har jag pratat mycket med min familj om i princip allt mellan himmel & jord.
Shit, man upptäcker verkligen hur folk utvecklas & mognar medans en del sitter kvar i samma pissiga mönster. Jag blir för övrigt så himla lycklig när jag märker hur vissa av mina relationer bara utvecklas & blir bättre/starkare, fint som bara den!

Idag är det 23 dagar kvar tills jag ska föda, eller 22. Blir konstigt nu eftersom klockan passerat tolv, vilket tydligen gör mig förvirrad. Nu känner jag verkligen av problem med ryggen, börjar bli riktigt tungt. Uscha mig! Tröttare har jag också blivit & jag ser fruktansvärt hemskt ut om jag inte sminkar mig. Over and out!

Tankar kring förlossning.


Nu är det bannemig inte långt kvar alltså! Är redan inne i v.37 & man brukar vanligtvis föda inom veckorna 37-42. Dock förväntar jag mig inte att det kommer hända speciellt snart eftersom det oftast brukar gå övertid med förstföderskor. Har läst runt lite & nu ska hon tydligen inte växa mer på längden utan om något förändras så är det bara att hon går upp i vikt. Börjar faktiskt bli nervös just för att mina värden har vart så sjukt dåliga.

Den 14:e ska jag i alla fall till min nya barnmorska. Tester skall tas & så får vi hoppas på att alla mina värden gått upp utifall någon komplikation skulle uppstå så klarar jag mig bra ändå. Annars så... tja, får jag väl hoppas att allt går vägen ändå!
+ Jag känner av förvärkar/sammandragningar vilket kan variera i hur det känns. Ibland gör det ont i hela underlivet & känslan är i princip omöjlig att förklara, haha. Det liksom, kan kännas som mensvärk + att hela underlivet töjs ut samtidigt som det känns som att det sjunker neråt... Alltså, jag ger upp på att försöka förklara känslan.

Fick klippt mig igår för övrigt, kanske slänger upp en bild när jag får till det så jag blir nöjd med det. Luggen blev i alla fall riktigt tjusig må jag lova! Dock blev det så kort där bak så jag vet inte om jag borde skratta eller gråta. Men det är ju bara hår, det växer ju ut igen & nu har jag bara min egna hårfärg, har la dock kvar lite rester som hänger slaffsande längst ut i topparna. Over and out!

Dragkamp.

Så sitter man här igen, oförmögen till att göra ett skit. Att räcka upp handen för att få svara eller säga något rakt ut längre ger jag upp nu. Det kommer ingenstans, det leder ingenstans. Det avfärdas bara eller så blir samtalsämnet något helt annat.
För det kan inte spela någon roll vad jag gör för det blir alltid fel. Ni kanske tycker det låter som överdrift, men för mig är det ganska verkligt. Jag har väl blivit sämre. Eller äckligare, eller att jag är för ansträngande - något jobbigt liksom. Piss.


Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight

RSS 2.0